Advokat Stockholm

Rättsligt stöd med kunskap och engagemang | 08-673 51 80

Om oss

OM FÖRETAGET

Välkomna till Advokat Stockholm. Våra ledord i arbetet är kunskap, engagemang och kvalitet – detta får alla våra klienter ta del av när vi tar oss an deras juridiska situationer. Ett personligt engagemang i varje klient är en hederssak för oss – oavsett om det handlar om ett brottmål, något familjejuridiskt eller en tvist om ett affärsavtal. Vi arbetar alltid hårt för att nå fram till så gynnsamma förutsättningar som möjligt för våra klienter. Vi tar tillvara våra klienters intressen, före, under och efter rättegången.

Vi besitter breda kunskaper inom juridik

Vår inriktning är brottmål, humanjuridik och affärsjuridik och alla våra advokater och jurister har mångårig erfarenhet av att erbjuda kvalificerad juridisk kompetens. Vi åtar oss såväl större som mindre mål och hjälper både privatpersoner och företag. Vi tar uppdrag som försvarsadvokat (offentlig försvarare), målsägandebiträde,  offentligt ombud samt särskild företrädare för barn. Hos oss finns breda språkkunskaper, våra jurister behärskar tillsammans sju språk, så vi kan hjälpa många personer med juridiskt stöd på modersmålet.

Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning per telefon till alla potentiella klienter, oavsett vilket juridiskt område det handlar om. Vi är med dig hela vägen när du är inblandad i ett rättsfall!

 

 

 

 

Vi är med dig hela vägen i den juridiska processen!